Terapie și Coaching

Fac parte din JOHN MAXWELL TEAM. Știu ce înseamnă eficiența și valoarea unei echipe.

Am ajutat zeci de oameni să facă schimbări în viața profesională și să-și găsească pasiunea de a duce la nivelul următor cariera.

“Antrenează-te” cu mine și te voi ajuta să descoperi ceea ce dorești cu adevărat, să explorezi toate opțiunile pe care le ai și să iei măsurile care se impun pentru drumul spre succes. Alături de mine nu vei mai găsi cadrul propice să negociezi cu obiectivul tău și să abandonezi drumul către succes.

.

 • Îmbunătățirea satisfacției în carieră

  Fie că e vorba de succes în afaceri sau îţi doreşti o viaţă prosperă, te pot ajuta. Împreună stabilim care sunt valorile tale! Alegem destinaţia pe care ţi-o doreşti şi găsim cele mai bune modalităţi şi instrumente care să te ajute să ajungi ACOLO UNDE ÎŢI DOREŞTI.

 • Ședințe de coaching

  O şedinţă de coaching te ajută să îţi limpezeşti mintea, să pui toate lucrurile cap la cap ca să ştii de unde să începi!

 • Începe să-ți crești afacerea cu adevărat

  Ai în tine un potențial nelimitat. Știu că știi asta. Dar efectiv, treburile de zi cu zi te țin în niște chingi din care nu-ți poți elibera adevăratele năzuințe. Haide să facem din situația asta o poveste din trecut 🙂

 • Dezvoltare personală

  Dezvoltarea personală este esenţială pentru orice persoană care îşi doreşte să fie cea mai bună variantă posibilă pe toate planurile.
  .

Hai să începem