Dacă aștepti o magie care să-ți concretizeze visurile, o găsești aici

La mulți ani!

Cum a început noul an pentru tine? Știu că încă este devreme să faci ceva, dar mă refer la gândurile tale. Cu ce setare mentală ai început noul an?

Dacă ți-ai făut o retrospectivă a anului trecut și speri ca în noul an să-ți fie mai bine pe plan economic, sănătate, familie, job – este un început bun.

Dacă ai nevoie de suport ca să-ți atingi obiectivele, mă bucur să te pot ajuta.

Vrei să te dezvolți atât personal, cât și în plan profesional, după un program care dă roade? Haide să stabilim o întâlnire și să punem la cale dezvoltarea concentrată pe succes!

Dacă ești printre cei care nici măcar nu se mai gândesc să-și pună vreo dorință pentru că știu că nu se vor ține de planuri, atunci citește mai departe rândurile acestea și vezi de ce este important să-ți stabilești TU direcția în viață și să nu-ți stabilească alții prioritățile.

De ce există această tradiție prin care ne urăm unii altora să ne fie mai bine în noul an?

Urarea merge dincolo de tradiție. Este ceva în noi care ne face să ne dorim mai bine. Mai mult decât atât, ne dorim o resetare a vieții, un început nou, proaspăt.

Sincer, calendarul este ceva orientativ. Este în regulă să-l folosim, dar dacă nu-l utilizăm eficient ne marchează doar neîmplinirile.

Hai să începem să ne folosim de prima zi din calendar, azi, acum!

Haide să vedem de ce este cu adevărat nevoie ca să se concretizeze dorințele tale?! Căci nu există îndoială că singurul lucru care te poate face fericit într-un an sau în decenii este să trăiești axperiente în care simți că faci progrese în viață.

O spun din experiența mea și a multor oameni, iar în vremuri economice grele este bine să-ți amintești asta: să obții lucruri materiale nu o să te facă fericit pe termen lung.

Nu contează căți bani sau oportunități o să primești. Acestea te vor satisfice o vreme. Chiar și o relație poate să fie extraordinară o vreme, dar dacă nu continui să te crești pe tine, acea relație nu o să rămână la nesfârșit entuziasmantă.

Secretul către adevărata fericire este progresul.

Atunci când facem progrese ne simțim cu adevărat în viață, ne cresc dorințele și așteptările, ne simțim mai capabili să ne îmbunătățim, să avem mai multă grijă de noi, și mai mult decât atât, privim progresul ca pe o energie care ne împinge spre înaintare.

Oamenii spun mereu că lucrează la schimbarea lor. Nu-ți mai face griji să te schimbi! Nu la asta trebuie să lucrezi! Schimbarea vine de la sine. Corpul tău se schimbă, economia se schimbă, relațiile interumane se schimbă, totul în jurul tău se va schimba, fie că vrei sau nu. Singurul lucru de care trebuie să te preocupi este progresul. Acesta nu vine de la sine. Trebuie să ai grijă să se întâmple acest proces și nu să speri că va veni ca prin minune.

Ce fac în schimb oamenii la început de an? Speră ca noul an să le aducă mai multă sănătate, mai mulți bani, relații mai bune.

Speră, speră, speră…

Toate astea nu sunt posibile dacă noi nu ne implicăm activ și conștient în viața noastră.

Cum să-ți menții sănătatea dacă stilul tău de viață o distruge?

Cum să câștigi mai mult dacă nu te perfecționezi profesional pentru a avea acces la job-uri mai bine plătite?

Cum poți să crești o afacere dacă nivelul tău de gândire e limitativ?

Cum să păstrezi o căsnicie fericită și echilibrată dacă nu respecți dezvoltarea individuală a persoanei de lângă tine?

O listă de dorințe este inutilă dacă ne așteptăm să se îndeplinească prin magie.

Analizează cât vrei să investești cu adevărat pentru a-ți atinge visurile.

Stabileste un plan clar cum poți să ajungi unde îți dorești.

Nu începe cu NU (nu am să mai mânănc, nu am să mai fac, nu am sa mai merg). Ai nevoie de ceva care să-ți creeze entuziasm să mergi spre obiectiv, nu de ceva ce să faci cu forța într-o stare continuă de obligație.

Trebuie să ai o motivație puternică magnetizantă și un plan stabilit pe nivele pe care să le atingi și să mergi mai departe.

Aceste lucruri nu sunt ușor de obținut, dar tocmai ăsta este rolul oamenilor care oferă suport și te aduc la starea de conștientizare în procesul de dezvoltare personală.

Dacă te învârți într-un mediu de oameni pesimiști, plângăcioși și nemulțumiți, ve fi unul dintre ei. Dacă de învârți printre oameni de succes, pozitivi, mereu cu obiective mari, planuri bine stabilite pe care le urmează, vei fi unul dintre ei.

Dacă ești cel mai deștept din camera, schimbă camera, după cum spune John Maxwell, autor american. Nu sta într-un mediu confortabil, care nu mai are ce să-ți ofere ca învățare și creștere! Confortul ajunge durere la un moment dat.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.