Atrage abundența în viața ta: cum să deprinzi obiceiurile oamenilor bogați

Aveți tot timpul un sentiment de neîndestulare, deși ați prefera să aveți o mentalitate care să atragă abundența? Conform Legii Atracției, gândurile noastre sunt cele care ne definesc realitatea. Prin urmare, dacă ne gândim la modalități care să alimenteze un stil de viață lipsit de securitate financiară, vom avea nevoie în continuare de și mai mulți bani.

Dacă dezvoltăm modele de gândire pozitivă, cu intenții pozitive, cu acțiuni intenționate și deliberate, ne putem îmbunătăți considerabil călătoria financiară. Deci, sunteți gata să gândiți ca o persoană bogată?

Perspectiva

Pentru a magnetiza abundența bogăției, trebuie să ne schimbăm gândirea pentru a nu ne mai simți săraci. O modalitate de a ne atinge scopul este de a ne schimba cu totul perspectiva asupra banilor. Conform statisticilor, 80% din populația lumii are mai puțin de 10 dolari pe zi pentru a trăi.

Dacă vă imaginați că majoritatea oamenilor sunt mai bogați decât voi și că sunteți singurii care întâmpinați dificultăți la acest capitol, probabil greșiți.

Schimbați-vă atitudinea față de bani devenind recunoscători pentru finanțele pe care le aveți acum. S-ar putea să nu puteți cumpăra unele dintre lucrurile pe care le doriți chiar acum, dar nu vă concentrați pe astfel de probleme. În loc să vă concentrați asupra lipsei voastre prezente, apreciați câștigurile care vă apropie de obiectivele financiare stabilite.

Examinați-vă convingerile despre bani

Nenumărate afirmații negative despre bani devin mantrele oamenilor care practică gândirea negativă. Sigur, banii nu cresc literalmente în copaci, dar continuați să vă spuneți că nu este așa și veți fi convins că nu este suficient.

De asemenea, dacă credeți că banii sunt rădăcina tuturor răului, ambiția dumneavoastră de a câștiga bani va intra în conflict cu părerea dumneavoastră că prosperitatea financiară este strict legată de imoralitate.

Dezvoltați convingeri noi, pozitive despre bani și reamintiți-vă de ei în mod regulat. De exemplu, spuneți-vă că sunteți la fel de capabili să obțineți abundența ca nenumărații milionari care și-au făcut averea pornind de la 0. Singura diferență între voi și oamenii bogați este pur și simplu o mentalitate.

Acum că dezvoltați o mentalitate a unei persoane bogate, începeți să gândiți ca un milionar, iar gândurile voastre vor influența stilul de viață pe care vi-l doriți.

În plus, creați afirmații pozitive despre bogăție, cum ar fi: „banii oferă libertate” și „cu cât mai mulți bani am, cu atât voi putea să ajut mai mulți oameni”.

Repetați propozițiile pe care le dezvoltați de mai multe ori pe zi și veți renunța automat la gândurile negative despre bani.

Utilizați programe audio de formare a creierului

Există câteva programe audio cu adevărat bune, concepute pentru a permite creierului dvs. să gândească mai rapid, mai clar și să devină mai concentrat, permițându-vă să atingeți orice obiectiv la care vă puneți mintea cu ușurință.

În mod literal, vă puteți „programa” creierul pentru a avea succes și a activa acest switch care vă va oferi mentalitatea unei persoane bogate. Alegeți doar un program din cele existente online și puneți deoparte 10-15 minute pe zi pentru a-l asculta.

Împărtășește-ți averea

S-ar putea să credeți că trebuie să vă mențineți banii pentru a deveni mai prosper. Cu toate acestea, persoanele cu o mentalitate de persoană bogată nu se simt niciodată atât de sărace încât să nu fie capabile să răspândească puțin din abundența lor. De fapt, mulți oameni oferă în medie 10% din banii lor unor acțiuni de caritate.

Dacă doriți prosperitate, schimbați-vă gândurile astfel încât să le imite pe cele ale celor super-bogați. Ștergeți convingeri negative și afirmații despre bani în favoarea gândurilor care atrag abundența.

În plus, nu vă fie frică să vă împărtășiți averea. Rezultatul va fi că o să vă deschideți mintea astfel încât să fiți gata să primiți recompense financiare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.