Stabilirea intențiilor în luna decembrie îți poate schimba viața

Ai ajuns vreodată la sfârșitul anului și te-ai simțit trist pentru că nu ai reușit să îți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus? Nu ai economisit niciun ban. Nu ai reușit să pierzi în greutate. Nu ai fost promovat așa cum sperai. Și pentru unii dintre noi, lucrurile s-au întâmplat fix pe dos. În loc să închei anul plin de emoție, vei privi înapoi și vei fi fericit că anul s-a terminat și din nou te vei gândi „se va schimba ceva anul acesta?”.

Am un mic truc pe care vreau să-l împărtășesc cu tine

Mi-am stabilit intențiile pe 1 decembrie. Știu, îndrăzneț, nu? Am fost întotdeauna o persoană care crede în puterea intențiilor clar stabilite. Când îți stabilești intențiile pentru Anul Nou în decembrie, Revelionul devine o sărbătoare frumoasă a ceea ce poți realiza, mai degrabă decât o altă seară deprimantă în care reflectezi asupra a ceea ce ar fi putut fi.

Cu acest truc și o oarecare responsabilitate, vă puteți trezi în Ziua Anului Nou simțindu-vă plin de speranță, mândru și cu emoția unui nou început. Un început în care îți vei lua mult mai în serios intențiile și planurile și ești decis să lucrezi pentru ca acestea să fie duse la îndeplinire.

Sunteți gata să aveți o nouă mentalitate ce vă va conduce spre succes?

Ei bine, să începem cu obiectivele. Mulți dintre noi se grăbesc să își fixeze obiective sau rezoluții care se bazează pe obiecte fizice tangibile, cum ar fi pierderea în greutate, economisirea de bani și obținerea unei promovări, dar de multe ori uităm de procesul prin care ar trebui să trecem până să ajungem aici. Un obiectiv cu un rezultat preconizat nu are o definiție clară a traseului. Drumul poate fi accidentat, dureros și, uneori, chiar deprimant, așa că de ce mulți dintre noi ne fixăm obiective care ne chinuie?

Ne așteptăm ca atingerea obiectivului, va schimba modul în care ne simțim, dar acest lucru nu este întotdeauna așa

Obiectivele se bazează pe obiecte tangibile și adesea când le obținem, nu ne bucurăm decât pentru o zi și apoi ne grăbim spre următorul pas, următorul obiectiv, următoarea bucată de viață grăbită. Dar cât de diferită s-ar simți viața dacă fiecare zi ar fi plină de sentimente de bucurie, iubire și satisfacție?

Pentru a trăi momentul, pentru a ne simți zilele și a fi cel mai bun EU, trebuie să petrecem mai puțin timp concentrați asupra rezultatelor așteptate și mai mult asupra modului în care intenționăm să ne simțim pe tot parcursul acestui proces

Aduceți în centrul actvității voastre puterea intenției. Ai mai auzit această frază? Intențiile sunt puternice și atunci când sunt utilizate corect ne pot ghida spre tot ceea ce dorește inima noastră.

Cum te simți este cea mai importantă constantă din ziua ta. Dacă suntem nemulțumiți, perpetuăm această stare în toate activitățiile noastre. Dacă suntem zâmbitori și fericiți vom atrage în viața noastră exact acest tip de oameni. Energia este contagioasă, iar ceea expunem va fi reflectat imediat.

Când ne concentrăm pe a simți cum vrem să simțim, Universul ne ghidează spre ceea ce ne umple inima

În acest caz, atunci când te concentrezi asupra sentimentului, gândurile tale se schimbă și gândurile pozitive devin realitatea ta. Când începem să stabilim intenții bazate pe sentimente încă din decembrie, nu vom mai privi înapoi anul cu regret. O să ne uităm înapoi cu drag și vom continua pe drumul nostru. Fără blocaje. Fără obstacole. În luna ianuarie nu va mai exista nici o declanșare emoțională despre modul în care nu putem avea jobul visurilor noastre sau viața noastră nu se va schimba niciodată, ne vom alinia unor vibrații pozitive care vor fi acolo pe tot parcursul anului.

Schimbarea începe cu tine. Din interior spre exterior.

Te aștept la o ședință de coaching!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.